< Επιστροφή στη κεντρική σελίδα


Kάθε μέρα, χιλιάδες «άγνωστοι» επισκέπτες μέσα απo τις σελίδες του «άγνωστου» portal ενημερώνονται για υπηρεσίες, προιόντα και εκδηλώσεις.
Γίνετε και εσείς χορηγοί της προσπαθειάς μας και διαφημιστείτε, με τον πιο άψογο τρόπο στις σελίδες του portal μας.

Το portal www.agnostos.gr, αποτελεί την πρώτη επιλογή για online πληροφόρηση πολλών νέων καλύπτoντας μεγάλο μέρος των αυξημένων δικτυακών απαιτήσεων στο web, δίνοντας στο Eλληνικό κοινό ένα καλαίσθητο και δυναμικό κόμβο για την ενημέρωση τόσο των νέων όσο και όλων των Ελλήνων που θέλουν φρέσκια και αξιόλογη ενημέρωση.
Οι επισκέπτες μας συνεχώς αυξάνονται γιατί όλοι γνωρίζουν ότι οι πληροφορίες που τους παρέχονται μεσα απ΄ τις σελίδες του portal είναι αξιόπιστες, ακριβείς με χιουμορ και σταθερότητα.
Διαφημιστείτε μέσα σε αυτό το σοβαρό, ιδανικό περιβάλλον, του agnostos.gr

Το www.agnostos.gr προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις διαφημιστικής προβολής.


Παρακαλούμε εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας για τις διαφημιστικές υπηρεσίες του www.agnostos.gr στο e-mail: advertise@agnostos.gr, με τα πλήρη στοιχεία σας (όνομα , επωνυμία επιχείρησης, e-mail, διευθυνση ιστοσελίδας, και τηλέφωνο) ώστε να σας αποσταλεί υλικό και πληροφορίες για τους τρόπους προβολής και διαφήμησης μέσα απo τις σελίδες του portal.
Επικοινωνία:


Λασαίας 12
71305 Ηράκλειο Κρήτης
Tηλ +30.2810.370519
e-mail:
advertise@agnostos.gr


< Επιστροφή στη κεντρική σελίδα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Agnostos.gr

www.pelatologio.gr
Πελατολόγιο με online έκδοση τιμολογίων, προσφορών, διαχείριση προϊόντων, ραντεβού και αυτόματη αποστολή sms και email

Πνευματικά δικαιώματα © DreamR* - όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Η χρήση της ιστοσελίδας www.agnostos.gr προϋποθέτει την αποδοχή των όρων χρήσης περιεχομένου και υπηρεσιών